Krew i śmierć
Nowy użytkownik
Pam, może to Ty jesteś mafią?!?!?!??!?!?!?!?! Wyciągasz do wszystkich pazury, rzucasz się... Ty jesteś mafią! Widać na pierwszy rzut oka!
Użytkownik
Jeśli Doctor nie zagłosuje na Pam, to będzie mafiaalert na doktorka. Chcesz uchronić swojego? :>
Nowy użytkownik
"PUPUPUPUPUPUPU"
MIASTO ZADECYDOWAŁO
Wzięliście sprawę w swoje ręce i postanowiliście wyeliminować Pam Swynford de Beaufort
, która należała do... MAFII. Pamiętajcie jednak, że to nie koniec mojej gry.
[i] Prezentacja głosów/i]
Blair Waldorf - Pam Swynford de Beaufort
Damon Salvatore – Karol Krawczyk
Doctor – Rajes Koothrappali
Karol Krawczyk – Halina Kiepska
Pam Swynford de Beaufort – Blair Waldorf, Ezra Fitz, Damon Salvatore, Dean Winchester, Dexter Morgan, Roman Hoffer, Monomiś
OSTRZEŻENIA
Doctor otrzymuje pierwsze ostrzeżenie za niewysłanie głosu,
Sheldon Cooper otrzymuje pierwsze ostrzeżenie za niewysłanie głosu.
Do godziny 22:00 czekam na typowanie mafii. Pam podlega napisanie jednego postu w formie testamentu. Może ona dalej rozmawiać z mafią, jednak jej głos nie jest decydujący.
*tańczy moonwalka*
Nie mam palców, więc mogę liczyć tylko do dwóch, ale na razie tyle mi wystarczy. :>
Mistrz gry na czacie przyznał, że rozrzut głosów był... A więc mafia chyba nie zaryzykowała z głosowaniem na swojego. What do you think about it? :>
Użytkownik
Blond dziwka zagłosowała na drugą dziwkę z Manhattanu. Może warto temu się przyglądnąć?
Użytkownik
Wyeliminowaliśmy kolejną mafię, zostały nam jeszcze tylko dwie. :>
Strasznie rzucił mi się w oczy Dean, który swoim postem prawie krzyknął "jestem mafią". Czyżby była 3 bezmózga mafia? :>
Użytkownik
Dwóch za nami. Pozostaje jeszcze dwoje. Nie powinno być trudno.
MAFIA ZADECYDOWAŁA
W dzisiejszym mordzie mafii ginie.... ROMAN HOFFER.
Do następnego mordu, Roman może napisać ostatni post jako swój testament.
Ksiądz znów modli się do godziny 22:00 następnego dnia, a detektyw może już sprawdzać kolejną osobę.
And remember,
nothing happens without a reason.
Kisses, A.
Użytkownik
TESTAMENT ROMANA HOFFERA
Proszę, aby wszystkie moje rzeczy zostały spalone. Mnie zaś pochowajcie w dębowej trumnie. Na koniec powiem Wam, że to ja byłem detektywem.
Roman H.
Użytkownik
Najwyraźniej mafia przeczuwała, że Roman jest dla nich zagrożeniem. Szkoda, naprawdę.
Twoje umiejętności były dotychczas niezwykle przydatne.
Teraz jednak pozostaje nam radzić sobie samym. Damy radę.
Zostało ich dwoje, a nas o wiele więcej. Wygramy to.
Użytkownik
Przydatne? Nie pomagał tutaj w niczym nam ... więc trochę nieudolny z niego był detektyw. A gdzie wskrzesiciel jest?